Personlig service från förfrågan till genomförande. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en komplett upplevelse som ger minnen för livet!

Större Sällskap

Kombinationen av en utmärkt måltid, goda drycker och en härlig panoramautsikt över Karlshamns möte med havet skänker extra glädje till såväl bröllop som firmafest. Vi erbjuder  A'la Carte och Buffémöjligheter för sällskap upp till 200 personer.

Konferens

Små intima sittningar eller stora mässor, tillsammans med vår systerrestaurang Gourmet Grön har vi lokaler för 6-250 personer.
Utrustade med den teknik som krävs och med personligt mottagande och tillgänglighet under hela genomförandet. 

Bröllop

&Vin har stått som värd för många bröllop genom åren och ingen scenografi ger vackrare inramning åt den stora dagen än Karlshamns möte med havet.
Vår lokal lämpar sig väl för ett storartat bröllopsfirande, en bröllopsfest på &Vin blir gärna både lättsam och rolig men framförallt väldigt uppskattad.
Vi erbjuder en helhetslösning där vi kan hjälpa er med allt ifrån tidschema till bokning av underhållning. Kontakta oss för att börja planeringen av ert livs fest!
 

Event & Upplevelser

Förgyll din fest eller konferens med en upplevelse som ger minnen för livet. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda unika upplevelser till havs, guidat laxfiske i Mörrumsån, dryckesprovningar, matlagningskurser.

Vi har stor erfarenhet av fester & event och vi tar oss gärna tid att visa er våra lokaler och möjligheter. Vi kan hjälpa till med bokning av trubadurer, liveband, stand up comedy, teambildningar, vinprovningar mm.

Lokalen är utrustad med scen för underhållning, ljud & ljusanläggning för disco, trådlös mickrofon, storbild för presentationer.